top of page
emesa90.jpg

Garantie horloges

Met een Mauro Vinci horloge product koopt u een kwaliteitsproduct dat ontworpen is om lange tijd mee te gaan. Mocht er toch iets misgaan met uw horloge dan heeft u de eerste 2 jaar garantie.

 

De garantie is geldig vanaf de datum van aanschaf. Mauro Vinci biedt 2 jaar garantie op het binnenwerk en constructiefouten.

 

Alle andere accessoires zoals batterijen, horlogebanden en drukknoppen zijn uitgesloten van garantie. Schade veroorzaakt door verkeerd gebruik, schade veroorzaakt door het verkeerd vervangen van de batterij alsook schade die is veroorzaakt door anderen vallen niet onder de garantie. 

Een Mauro Vinci horloge kan tegen een stootje maar alles heeft zn grenzen. hou het horloge altijd veilig opgeborgen in de bewaarbox als u hem niet draagt en zorg dat het niet in de buurt kan komen van water. 

mocht u nog vragen hebben over de garantie dan kunt u onze customer service bereiken op info@maurovinci.com

Horloge bewaardoos

Al onze horloge worden in een mooie PU lederen bewaardoos geleverd inclusief instructieboekje hoe uw horloge te bedienen. Wij leveren bij horloges met schakelarmbanden een pin mee om de schakels zelfstandig te verwijderen bij geval dat de schakelarmband van het horloge te groot is. Wij adviseren daarentegen om dit te laten doen bij een plaatselijke juwelier of horloge speciaalzaak.

sports9.jpg
Horloge Chrono Sports 430 Full silver -black - 4.jpg

Garantie armbanden en andere accessoires

Wij checken al onze producten zorgvuldig op kwaliteit en betrouwbaarheid maar het kan altijd eens voorkomen dat er zich een probleem gaat voordoen met uw armband, halsketting of ander sieraad. Mauro Vinci heeft 2 jaar garantie op eventuele defecten die ontstaan aan uw sieraad waarbij het duidelijk om een constructiefout gaat. 

Batterijen vervangen en recyclen

U kunt uw vervangen batterijen naar ons retourneren ofwel bij een plaatselijk verzamelpunt in uw woonplaats langsbrengen.

Mocht u de batterijen willen retourneren dan is dat geen probleem.Gelieve contact op te nemen met onze customer service dan kunt u dit kosteloos doen.

LEISURE-METALSILVER-GREY4.jpg
fullsteel4.jpg

Instructieboekjes

Het kan altijd eens gebeuren dat het instructieboekje zoek raakt. Daarom hierbij een link naar de instructie boekjes van de Mauro Vinci horloges. 

Sports Line

Leisure Line

Full steel Line

Business Line

Black Hawk 

mauro-vinci-logo.png
HIU.png
     Spedizione gratuita
 
return.png
30 Giorni Tempo di riflessione
pal.png
Fornito in confezione regalo 
bottom of page